13/2/17

Sinergies eTwinning i Erasmus: presentacions d'experiències




El passat dijous 9 de febrer, tingué lloc la segona sessió del taller Erasmus+ per a centres catalans acceptats, a Casa del Mar, Barcelona.

Marta Pey, Ambaixadora eTwinning feu una breu presentació de com integrar eTwinning a un projecte Erasmus+ KA2. Tot seguit, Imma Andreu i Marta Martí de l'Ins. Jaume Callís de Vic presentà el seu projecte MY WAY, YOUR WAY, OUR SHARED CULTURAL IDENTITIES, i el també Ambaixador eTwinning Josep Bofill de l'Ins. La Miquela de Bescanó va presentar el projecte TIME BANKING.



Els ponents durant la Jornada


Aquí podeu veure totes les fotos de la Jornada

I les presentacions:




Webinar amb una Ambaixadora italiana

 Un nou webinar enmarcat dins del curs de formació i també projecte LET'S ETWIN ER & MVO 2 amb docents del Maresme-Vallès Oriental (Barcelona) i l'Emilia Romagna italiana, a càrrec de l'Ambaixadora eTwinning italiana, Emma Giurlani.


El tema: USEFUL TIPS FOR ETWINNING PROJECTS.






I la presentació de l'Emma:



8/2/17

JORNADA FORMATIVA SOBRE PRÀCTIQUES EN CENTRES DOCENTS-UNIVERSITAT DE LLEIDA

El dia 2 de febrer es va realitzar aquesta jornada adreçada a l'alumnat de diferents Graus de la Facultat de Lletres que es troben realitzant les seves pràctiques universitàries. La xerrada "Programes Erasmus+: Els projectes eTwinning com a eina de treball en la tasca docent" es va presentar com una experiència innovadora a l'ensenyament.