9/4/14

4 Ambaixadores Catalanes al II ENCUENTRO DE EMBAJADORES ETWINNING

El 4 i 5 d’abril s’ha celebrat a Madrid la segona trobada nacional d’Ambaixadors eTwinning.
Ens vam reunir un total de 50 Ambaixadors de totes les comunitats.
Com  a representants de l’Ambaixada catalana hem tingut el plaer d’assistir-hi  Mª Carme Pellicer i Maribel Vila com a noves Ambaixadores i Marta Pey i Cristina Grau com a representació de les Ambaixadores més antigues.

Durant dos dies hem poder compartir i intercanviar experiències relacionades totes elles amb les nostres funcions com a Ambaixadores.

Ha estat  molt enriquidor tant a nivell de recollir noves experiències, propostes de futur, compartir punts de vista, descobrir les diferències que hi ha entre les  comunitats,... Ens ha servit per a enriquir-nos mútuament, tot intentant establir un marc comú d’actuacions per a seguir a totes les Comunitats Autònomes.

Totes les sessions s’han retrasmés en directe mitjançant l’streaming, cosa que afegeix valor a les jornades, doncs altres persones no presents han pogut aportar els seus punts de vista i intercanviar opinions al mateix moment.  També hi ha hagut una gran participació i seguiment al twitter: #etwembes14

Durant els dos dies hi hagué diversos tallers, coordinats cadascun d’ells per 3-4 ambaixadors de diferents comunitats, sempre tenint molt en compte les aportacions de la resta d’ambaixadors presents.

El divendres, per iniciar les jornades, la benvinguda institucional va anar a càrrec de la senyora Esther Castilla Delgado, “Subdirectora general de Cooperación Territorial del MECD”.
Els tallers que van seguir:
LA EMBAJADA PUERTAS ADENTRO, sobre la coordinació amb les comunitats autònomes.
CAJA DE HERRAMIENTAS PARA EMBAJADORES, interessant taller on ens van presentar un munt d’eines de la web 2.0 per a fer la nostra feina de difusió i seguiment dels projectes.

Dissabte:
Vam començar amb la presentació del BLOG NACIONAL DE EMBAJADORES, seguit d’una taula rodona amb el títol: DEL REGISTRO A LA REALIZACIÓN DE PROYECTOS ETWINNING, on un dels Ambaixadors participants va ser la Cristina Grau, de l’Ambaixada catalana.
Seguidament hi hagué el taller anomenat “COMO DEFINIR UN PROYECTO DE CALIDAD”.
Per acabar la segona jornada, ens van presentar la RED EUROPEA DE EMBAJADORES,  recull històric de les accions que s’han anat fent a tota Europa dins la xarxa d’ambaixadors.

La clausura va ser a càrrec del senyor Bartolomé Quiroga, Subdirector general adjunto del MECD.

Per veure les diferents presentacions dels tallers i veure la gravació en streaming, només cal que seguiu aquest enllaç:   http://www.etwinning.es/ca/formacio/talleres-de-desarrollo-profesional/850-ii-encuentro-de-embajadores-etwinning

Representació de l'Ambaixada Catalana

Més fotos i les presentacions a:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada