11/5/15

Wonderful experience in Brussels, eTwinning prizes event 2015

Alguns alumnes i mestres del col·legi Sant Josep de Navàs vam tenir la sort de viatjar a Brussel·les com a guanyadors als millors projectes europeus eTwinning 2015 i assistir a la cerimònia que va tenir lloc al Royal Belgian Institule for natural Sciences.

Mes de 200 participants, entre professors i estudiants de 16 països europeus , membres del eTwinning National Support Services (NSS) i oficials del més alt nivell a¡van assistir a la cerimònia, però no estaven sols, més d'un miler d'espectadors van poder seguir l'acte des de tot el món  via live streaming and Social Media. Katrina Sichel, conductora de la cerimònia, va presentar els premis sota la mirada d'un Tiranousaurus Rex, una rèplica de dinosaure més gran vist mai.
Commissioner for Education, Culture, Youth and Sport, Tibor Navracsics, va inaugurar la cerimònia i va felicitar els guanyadors personalment, expressant la certesa que la seva feina inspirarà a nous projectes els quals seran premiats en un futur.
la primera categoria premiada fou  (edat 4-11 anys) pel projecte powerfulnaturekingdom.et, del qual el jurat europeu va comentar que " eleva la capacitat de l'alumne cap a objectius ecològics i inclou noves i innovadores metodologies pedagògiques les quals encoratgen els alumnes a aprendre de forma autònoma i els involucra en l'ús de les TIC".
Powerfulnaturekingdom.etLa categoria 16-19 fou premiada com a finalista a un altre projecte Physical Awareness  pel català Florenci Sales, juntament amb dues companyes de França i itàlia respectivament.
https://sites.google.com/a/xtec.cat/les-curses-de-muntanya-a-les-classes-de-fisica/blog/premieuropeuperalinstitutdelasenia

El projecte guanyador pel  Mevlana Prize for Intercultural Understanding, esponsoritzat pereTwinning National Support Service of Turkey, fou pel projecte Big Steps Towards Peace and Tolerance! on  Núria Font from Sagrada Família n'era la coordinadora.

Congratulations to all of them!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada